Brazilka "po drugi put" prodaje nevinost

21.11.2013. 11.43

27 0

Brazilska studentkinja koja je šokirala svet svojim oglasom da prodaje nevinost, tvrdi da čovek koji je ponudio najviše za njen "proizvod", nikada nije konzumirao isti.

Katarina Migljorini (21) ponovo prodaje svoju nevinost na aukciji, a ovog puta cena iznosi 73.000 evra, a nada se da će dostići barem milion evra.

U Australiji je snimljen dokumentarac o njenoj prvoj aukciji, ali ona sada kaže da do nje nikad nije stigao novac koji je nepoznati Japanac dao za njenu čednost prošlog oktobra.

Ona za to krivi snimatelja tog dokumentarca, Džastina Sislija.

"Nakon što sam postala vest u tako mnogo zemalja, odlučila sam da ponovo ponudim svoju nevinost na aukciji", kaže ona.

Migljorini je ranije želela da pokloni 90 odsto dobijene sme nevladinoj organizaciji koja konstruiše moderne kuće u Santa Katarini.

Ipak, pošto tvrdi da novac nikad nije ni dobila i da nije izgubila nevinost, kaže da je njena misija i dalje neostvarena.

Prošlog oktobra, japanski milioner potpisan kao Nacu (53) izbacio je jaku konkurenciju.

Međutim, kada je Migljorini htela s njim da se sretne u jednom sidnejskom restoranu, nigde nije bilo čoveka koji je odgovarao Nacuovom opisu.

Ona kaže da je za sve kriv snimatelj Sisli, koji joj čak nije pokrio ni putne troškove do Sidneja, niti joj dao 576 hiljada evra, koje je Nacu navodno platio.

Migljorini kaže da Nacu možda i ne postoji i da je sve činio samo kako bi privukao pažnju medija na svoj dokumentarac.

Sisli negira sve njene tvrdnje. "Imamo snimak koji dokazuje suprotno", kaže on.

Naučnici veruju da je kamen otkriven u Sahari najstariji meteorit sa Marsa koji je ikada pronađen na Zemlji i da bi mogao da im pomogne da dođu do informacija da li je i u kakvom obliku moguć život na Marsu.

Ostrvo prečnika dvesta metara pojavilo se 20. novembra skoro hiljadu kilometara južno od Tokija, nakon erupcije vulkana na nenaseljenom ostrvu Nišinošima, u oblasti čuvenog, seizmički veoma aktivnog, "vatrenog prstena Pacifika".

Nakon što je pod njihovom palicom Afrika simbolično sakupljala novac za pomoć Norveškoj, ekipa Studentskog i akademskog međunarodnog fonda za pomoć iz Norveške odlučila je da ode korak dalje.

Albatros ima poseban ritam letenja, zahvaljujući kome uspeva da se otisne na neverovatno duga putovanja, pokazuje istraživanje objavljeno u Časopisu za eksperimentalnu biologiju.

Извор: b92.net

У категорију паге

Loading...