Džuliju Roberts u detinjstvu zlostavljao očuh?

21.11.2013. 19.33

87 0

Džuliju Roberts u detinjstvu zlostavljao očuh?

Slavna glumica trenutno promoviše svoj najnoviji film "August: Osage County", u kojem glumi ženu koja se vraća kući da bi sahranila oca i uhvatila se u koštac sa problemima svoje disfunkcionalne porodice.

Istovremeno, zvezdu romantičnih komedija "Zgodna žena" i "Ja u ljubav verujem", mogle bi uskoro da sustignu uspomene iz njenog pravog detinjstva, kojih se nerado seća i o kojima nikada ne govori u javnosti.

Prema pisanju londonskih tabloida, Mots, koji je u Džulijinom život ušao kada joj je bilo četiri godine, namerava da napiše memoare, kako bi dao svoju verziju nekadašnjih događaja.

"Iznesene su brojne neistine. Trenutno pišem knjigu o svom životu u kojoj ću ispričati svoje viđene", rekao je u izjavi za "Mejl onlajn" Džulijin očuh, od kog se njena majka u međuvremenu razvela.

Džulijin brat, glumac Erik Robers, takođe ima loše uspomene na Motsa.

"Mots je bio monstrum. Udaja za njega bila je velika greška moje majke, naročito loša za njenu decu. On me je terorisao, a terorisao je i moje sestre Džuliju i Lisu", kazao je glumac u nedavnom intervjuu.

Desničarska, antiimigraciona Danska narodna partija (DF) prepustila je danas mesto gradonačelnika koje je mogla da preotme socijaldemokratama, u zamenu za obećanje da će na meniju javnih kantina biti više svinjetine.

U Australiji je zabeleženo drastično smanjenje broja divljih kamila i sada ih ima 300.000, dok ih pre deset godina bio jedan milion, saopšteno je danas u Sidneju.

Saudijska verska policija uhapsila je dvojicu mladića jer su, ugledajući se na pristalice pokreta "Fri hags" (Free Hugs), prolaznicima nudili "besplatne zagrljaje".

Naučnici veruju da je kamen otkriven u Sahari najstariji meteorit sa Marsa koji je ikada pronađen na Zemlji i da bi mogao da im pomogne da dođu do informacija da li je i u kakvom obliku moguć život na Marsu.

Ostrvo prečnika dvesta metara pojavilo se 20. novembra skoro hiljadu kilometara južno od Tokija, nakon erupcije vulkana na nenaseljenom ostrvu Nišinošima, u oblasti čuvenog, seizmički veoma aktivnog, "vatrenog prstena Pacifika".

Извор: b92.net

У категорију паге

Loading...