"Tomovača" na Bazaru žena ambasadora: I rakija Tome Nikolića biće na prodaju

28.11.2013. 12.56

23 0

"Tomovača" na Bazaru žena ambasadora: I rakija Tome Nikolića biće na prodaju

Ako vas zanima kakva je to rakija "Tomovača" onda se u nedelju uputite na Dobrotvorni bazar. Na ovoj međunarodnoj humanitarnoj smotri na Beogradskom sajmu moći ćete da kupite rakiju predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali i domaće đakonije i proizvode iz 48 zemalja sveta. Sav prihod od prodaje biće iskorišćen za pomoć najugroženijima u Srbiji.

Međunarodni klub žena (IWC) organizovaće i ove godine svoj tradicionalni godišnji Dobrotvorni bazar, trinaesti po redu od 10 do 16 časova. Domaćin Bazara i ovoga puta je Beogradski sajam koji za ovaj događaj oprema halu 2.

Oksana Smerechuk, Predsednik Međunarodnog kluba žena, kaže da je važno da je tokom Bazara posebno osetah dobar duh dobročinstva. Prošle godine ove divne dame prikupile su oko 110.000 evra koje je raspoređeno na 17 različitih projekata.

Tokom svih šest sati koliko traje Bazar, na pozornici će se odvijati bogat program sastavljen od pesama i igara različitih naroda, ali i savremenih hitova uz učešće "zvezde iznenađenja".

U Dečjem kutku, opremljenom poput najboljeg vrtića, roditelji će moći da prepuste svoju decu stručnoj brizi vaspitačica iz internacionalnih obdaništa Beograda, dok budu razgledali štandove i pazarili na Bazaru.

IWC će imati i sopstvene štandove: "buvlju pijacu", antikvarnu knjižaru, pekaru-poslastičarnicu kao i lutriju "Raffle" sa spektakularnim nagradama ove godine među kojima su atraktivna putovanja.

Извор: zena.blic.rs

У категорију паге

Loading...