URS podržava ministarku Mihajlović

24.11.2013. 13.18

24 0

Beograd -- Ujedinjeni regioni Srbije saopštili su da javnost mora da zna koji ministar radi protiv interesa države i zatražili od premijera Dačića da ga što pre smeni.

"Podržavamo ministarku Zoranu Mihajlović i tražimo da kaže konkretno ime, ko je čovek koji prodaje srpske nacionalne interese i pravi dogovore da njegov prijatelj obavlja trgovinsku razmenu sa inostranstvom", rekao je na konferenciji za novinare član Predsedništva URS Miroslav Čučković.

Ministarka energetike Zorana Mihajlović rekla je u intervjuu za Blic da smo kao država "zaboravili da kontrolišemo rade li naši zvaničnici u interesu države, i da jedan član Vlade na javnim skupovima van zemlje govori suprotno od zvanične državne politike".

Čučković je rekao da javnost mora da zna "zašto taj ministar i naredna 24 sata mora da sedi u vladi".

"Pozivamo premijera da tog ministra smeni odmah i imaće punu podršku URS i svih građana Srbije", rekao je Čučković.

Ministarka Mihajlović ranije danas nije htela da komentariše svoju izjavu, navodeći da je "rekla šta je imala i da nema šta dalje da objašnjava".

Beograd -- Sve dok se ne završi rekonstrukcija Kliničkog centra Srbije (KCS), neće biti rešen problem lista čekanja, izjavio je direktor KCS prof. dr Miljko Ristić.

Beograd -- Dragan Šutanovac, bivši potpredsednik DS, i Boris Tadić, bivši i sada počasni predsednik DS, pretenduju na mesto lidera stranke, piše sutrašnji "Blic".

Mionica -- Sedamnaest putnika je teže i lakše povređeno večeras kada se u selu Radobić, kod Mionice, prevrnuo autobus "Niš ekspresa", potvrđeno je agenciji Beta.

Beograd -- Nikad nije bilo dovedeno u pitanje da li će ministarka energetike biti prisutna na svečanosti povodom gradnje Južnog toka, rekao je Bratislav Gašić.

Beograd -- U nedelju ujutro, u požaru koji je izbio na Voždovcu, zapalila se tri vozila, jer je jedan ventil na dovodu gasovoda obližnje zgrade bio oštećen, pišu Novosti.

Kosovska Mitrovica -- Glavni tužilac na Kosovu izjavio da je, posle prvog kruga lokalnih izbora, održanog 3.novembra, kosovsko tužilaštvo pokrenulo 32 slučaja protiv ukupno 58 lica.

Beograd -- Nepoznati muškarac preminuo je oko 15.30 ispred Doma kulture u Vraniću, u beogradskoj opštini Barajevo, a telo preminulog sklonjeno je nakon skoro 6 sati.

Beograd -- Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić ocenijuje da su šanse "pola-pola" da budu istovremeno održani i gradski i vanredni parlamentarni izbori.

Beograd -- Skoro nijedno ministarstvo Vlade Srbije na svom sajtu nema objavljene izveštaje o radu za prošlu i ranije godine, ugovore o javnim nabavkama.

Beč -- Predsednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović ocenio je večeras u Beču da je regionu zapadnog Balkana potrebno više Evrope i kvalitetnije integracije.

Извор: b92.net

У категорију паге

Loading...