"Velika šteta za državu od krađe"

22.11.2013. 17.28

72 0

Batočina -- Premijer Ivica Dačić izjavio je da su ustanovljene velike zloupotrebe i problemi, kao i da je velika šteta naneta državi krađom robnih rezervi.

Dačić je novinarima u Batočini na pitanje da li se može očekivati još hapšenja povodom zloupotreba sa robnim rezervama rekao da je to jedan deo priče o lošoj kontroli stanja robnih rezervi na različitim mestima u Srbiji.

Stokholm -- Švedska je danas saopštila da će zločine protiv čovečnosti uvrstiti u krivično pravo kako bi se ti slučajevi procesuirali u njenim sudovima.

Kairo -- Jedan dečak star 10 godina ubijen u sukobima između pristalica i protivnika svrgnutog islamističkog predsednika Mohameda Morsija u gradu Suec.

Beograd/Beč -- Šefica delegacije Srbije u PS SE Aleksandra Đurović predložila da to telo zatraži od Euleksa da podnese izveštaj o trgovini ljudskim organima na Kosovu.

Užice -- U Opštoj bolnici u Užicu zabranjen je prijem novih pacijenata zbog pojave bakterije klostridijum dificile na ortopediji i internom odeljenju, saznaje „Blic“.

Beograd -- MUP po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal vodi finansijsku istragu protiv Mlađana Dinkića i njegovih bliskih saradnika, potvrđeno je za B92 u MUP-u.

Beograd -- U Novom Sadu i Somboru privedeno pet osoba zbog sumnje da su oštetili državu zloupotrebama pri skladištenju merkantilne pšenice i kukuruza za robne rezerve.

Beograd -- Skupština Srbije završila je danas razmatranje amandmana na Predlog zakona o robnim rezervama, kao i na set zakona iz oblasti saobraćajne infrastrukture.

Batočina -- Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio da je platforma EU za pregovore sa Srbijom zapravo pregovarački okvir i pozicija Unije koju će zauzeti kada počne razgovore.

Zagreb -- Mali avion na putu iz Beograda prema Varaždinu prisilno se oko 12.30 sati spustio na put kod sela Srijema u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Zagreb -- Dekan novosadskog Fakulteta tehničkih nauka Rade Doroslovački (60) izazvao je saobraćajnu nesreću ispred zagrebačkog hotela "Internacional", javlja "Jutarnji".

Riga -- Najmanje 47 osoba je poginulo, a među njima i tri vatrogasca, pri rušenju velikog dela krova u jednom supermarketu u glavnom gradu Letonije, Rigi.

Riga -- Prilikom rušenja krova u jednom supermarketu u Rigi, glavnom gradu Letonije, poginulo je najmanje 47 osoba, među kojima tri spasioca, dok je 38 ljudi povređeno.

Извор: b92.net

У категорију паге

Loading...