Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Smatra da je Zoran Marjanović nevin: Nada Topčagić tvrdi da Jelena nije imala ljubavnika!

17.09.2017. 10.53
19 0
Smatra da je Zoran Marjanović nevin: Nada Topčagić tvrdi da Jelena nije imala ljubavnika!

Nakon što je u petak uhapšen Zoran Marjanović, kao osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović podigla se velika prašina.

Zoran Marjanović je dan nakon izlaska iz rijalitija Zadruga uhapšen, jer je, kako je potvrdila policija, pronađen njegov DNK na donjem vešu ubijene pevačice. U jutarnjem programu Televizije Pink "Dobro jutro- Dea i Sarapa" pevačica Nada Topčagić je u telefonskom uključenju iznela svoj stav o ovoj situaciji. - Dobro jutro svima vama u studiju! Mogu da kažem da sam ja bila tamo kod njih često. Često smo svraćali kod njih u studiju i ja nikad nisam čula ni povišen ton od Zorana. Jana joj je bila sve, a i Zoran. Ja od Zorana nikad, nikad, evo koliko dugo se znamo, nisam čula povišen glas. A što se tiče tog tajkuna, slažem se sa Teodorom, nema šanse. Ona nije imala vremena za to, toliko je bila posvećena porodici. Čula bih ja nešto, sigurno. A Zoran nikad ništa loše nije rekao, niti se ona požalila na bilo šta. Sigurna sam da bih nešto primetila - rekla je Nada Topčagić.

Podsetimo, otac Zorana Marjanovića, Vladimir, nakon što su uhapsili njegovog sina tvrdio je da je Jelena bila u vezi sa tajkunom koji ju je ubio jer je ona navodno od njega tražila da se razvede.

Извор: svetplus.com

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0