Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Stakleni most puca pod nogama ..

10.10.2017. 07.32
7 0

Možete li da zamislite kako biste se osjećali da hodate po staklenom mostu, na velikoj visini, u trenutku kada staklo počinje da puca pod vašim nogama? Vjerovatno bi vas "drmnula srčka" na licu mjesta.

Na internetu se pojavio snimak staklenog mosta u Kini, po kome hoda grupa turista. Most je postavljen na visini od 1.179 metara iznad nivoa mora.

U jednom trenutku pod počinje da puca i vodič grupe u šoku pada na koljena, dok pukotine pod njim postaju sve veće. Ova zastrašujuća scena odigrala se na planinama Taihang u kineskoj pokrajini Hebej.

Nakon što je snimak nastao, oglasili su se i zvaničnici koji su, uz izvinjenje, objasnili da staklo koje puca, u stvari, predstavlja "provokaciju" za posjetioce.

Staza je, naime, tako napravljena da su manji fragmenti stakla postavljeni između slojeva staklenih ploča, pa kada se hoda po tom dijelu staze, staklo proizvodi zvuk i izgleda kao da se lomi pod nogama.

Iako je video-snimak izazvao mnogo negativnih reakcija korisnika društvenih mreža u Kini, nadležni nemaju namjeru da zamijene ove ploče, jer žele, kako kažu, da ljudi dođu i da sami dožive taj "horor".

Извор: rtcg.me

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0