Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Uputstvo za "vrhunski halal seks" uzburkalo Veliku Britaniju

17.07.2017. 09.11
11 0
Uputstvo za "vrhunski halal seks" uzburkalo Veliku Britaniju

Muslimanke u Velikoj Britaniji hvale novu knjigu èija tema je kako imati "vrhunski halal seks".

Knjiga pod naslovom "Muslimansko seks uputstvo: Halal vodiè za vrhunski seks" (The Muslimah Sex Manual: A Halal Guide to Mind-Blowing Sex), objavljena prošle nedelje, odmah je uzburkala mulimansku zajednicu u Velikoj Britaniji.

Autorka, koji je odluèila da ostane anonimna, a predstvalja se psudonimom Um Muladhat, daje muslimankama ljubavne savete o svemu, od ljubljenja do najboljih poza za seks.

Glavna poruka knjige je da žene mogu da preuzmu inicijativu kada su ljubavni odnosi sa njihovim muževima u pitanju.

"Videla sam mnoge muslimanske žene koje se udaju bez stvarne potrebe da nauèe nešto o seksu", rekla je autorka za Gardijan.

"Znale su samo za 'penis u vaginu', ali veoma malo o tome kako da zaèine svoj ljubavni život drugaèijim pozama i drugaèijim stvarima u krevetu. Sve to nedostaje u savremenoj islamskoj literaturi."

Predsedavajuæa Muslimanske ženske mreže u Velikoj Britaniji Šaista Gohir hvali knjigu zbog èinjenice da navodi žene da razgovaraju o seksu.

"Krivica koja se vezuje uz seks usaðena je u žene od detinjstva. Seks im je predstavljen kao nešto prljavo, a ženska seksualnost kao nešto što se kontroliše. Žene stupaju u brak a da nemaju samopuzdanja da kažu 'Ja ne uživam u ovome' ili 'Ja hoæu to'"

Извор: b92.net

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0