Preuzmi vesti o najaktuelnijim temama iz minuta u minut sa NewsHub-om. Instaliraj odmah.

Vučić: Uložićemo ogroman novac u Podrinje

17.09.2017. 16.07
6 0
Vučić: Uložićemo ogroman novac u Podrinje

Podrinje je za nas u strateškom smislu od izuzetnog značaja, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i najavio u taj kraj će biti uloženo više nego ikad.

Vučić je u Loznici razgovarao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva i rukovodstvom opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta. On je ukazao da je zabrinjavajuć nivo nezaposlenosti u tom kraju i najavio da će ogroman državni novac biti uložen da bi se tamo privukli investitori.

"Iako je država dosta novca ulagala u Loznicu i Bajinu Baštu, prioritetni problem je što nedostaju velike investicije u Loznici i Valjevu", ukazao je on.

"Verujem da neke manje investitore možemo da obezbedimo, pre svega, za Mali Zvronik i omogućimo bolju trgovinu, a bolje puteve za Bajinu Baštu i Ljuboviju", dodao je.

"Razgovalarali smo o svemu što je važno za ovaj zapadni deo Srbije, videćete, biće uloženo više nego što je ikad uloženo i to ove i sledeće godine. Znate da ono što kažemo to i uradimo brzo", rekao je Vučić novinarima u Loznici. Kako je rekao, sad je dobro vreme, ima novca u budžetu i u taj kraj će biti uloženo više nego ikad. Vučić je rekao da je u opštini Krupanj u prvih šest meseci ove godine rođeno 100 beba više nego u celoj 2016.

"To je zahvaljujući svemu što smo uradili u Krupnju", zaključio je Vučić.

Извор: danas.rs

Учешће у друштвеним мрежама:

Коментари - 0